Anca Petre: Cea mai frumoasa cerere in casatorie

Poveste castigatoare in concursul nostru. O sa va placa. :)

 

“Evenimentul monden al anului”

Anca Petre: Cea mai frumoasa cerere in casatorie

Deoarece am avut parte de o cererea mea in casatorie cu adevarat speciala m-am hotarat sa impartasesc si cu voi intamplarea :

Eram la birou si am fost sunata de la receptive ca am primit un buchet de flori. Eu lucrez cu clienti externi si ma gandeam ca mi-a trimis vreunul flori pentru ca l-am ajutat cu cate ceva. Cand ajung la receptie vad un buchet enorm cu trandafiri roz (culoarea mea preferata) iar tipul care mi-l da imi spune sa il tin in sus ca are ceva inauntru si sa nu cada. Iau buchetul si ma intorc la birou unde ma asteptau colegele.

“Deschid cutiuta si dau peste cel mai frumos inel de logodna din lume!!!”

Deschid plicul care a venit odata cu buchetul si inauntru era o felicitare pe care scria “Vreau sa fiu sotul tau, vrei sa fii sotia mea?” Am paralizat pe loc, am crezut initial ca e o gluma proasta, apoi am realizat ca tipul imi zisese ca e ceva inauntru asa ca m-am uitat si era o cutiuta. Deschid cutiuta si dau peste cel mai frumos inel de logodna din lume!!! Colegele in jur s-au emotionat , au inceput sa ma felicite, altele sa-mi faca poze…eu eram in stare de soc… am pus mana pe telefon si mi-am sunat iubitul care mi-a confirmat ca totul este cat se poate de real si ca asteapta un raspuns… Raspunsul a fost, evident, DA cel mai emotionant si fericit DA pe care l-am spus in viata mea !!! L-am intrebat daca e jos, simteam nevoia sa alerg in bratele lui, din pacate nu a reusit sa se sincronizeze cu curierul si era inca in masina, prins in traficul din capitala…

Anca Petre: Cea mai frumoasa cerere in casatorie
Cu toate acestea, pentru mine ziua aceea a fost cu adevarat speciala, am avut parte de o cerere inedita si pot spune ca am ajuns o mica vedeta in birou, deoarece mi se intampla sa ma felicite oameni pe care nu ii cunosteam dar care auzisera de inedita cerere in casatorie.

Am atasat cateva poze din acea zi dar si cateva cu noi de-a lungul timpului.

Nunta va avea loc pe 26 mai, in Bucuresti si va fi “evenimentul monden al anului” cum ne place noua sa glumim…

Astept cu nerabdare rezultatul concursului dar pana atunci…

Va doresc o zi minunata!

Anca Petre viitoare Iancu ;)

Anca a castigat o sedinta foto cu predarea tuturor fotografiilor reusite pe dvd, prelucrate.  Multumim Theo Manusaride Photography pentru premiu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>