Inele de logodna pentru o nunta de criza

Da, de criza. :( Vrem, nu vrem o simtim:(. Incercam cu totii sa economisim, dar de ce sa nu o facem alegand doar lucruri dragute, ;) chiar daca la preturi foarte mici, cum sunt de exemplu aceste inele de logodna:

inel de logodna ieftin si dragutInel din argint cu scoica shiva la 37.00 Lei

 

inel de logodna ieftin si dragutInel de logodna din argint placat cu aur roz, cu piatra la 86.00 Lei

 

inel de logodna ieftin si dragutInel din argint cu aspect de aur alb la 88.00 Lei

Stiti pe cineva interesat de un inel de logodna ieftin si dragut? ;) Il gaseste aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
4 Responses
  1. alina says:

    nu e o idee rea sa investim mai putini bani in inelul de logodna, rochia de mireasa s.a.m.d. cu restul banilor putem sta mai mult in luna de miere, decat sa investim o suma de bani foarte mare pe o rochie pe care oricum o purtam o singura zi…

  2. vero says:

    Alina, vezi ca au fost trimise revistele azi. Te poti interesa zilele urmatoare la posta. Aceasta e unica modalitate prin care putem comunica. :| Ultimul mail lasat nu este bun. O seara frumoasa! V.

  3. alina says:

    multumesc penru raspuns! mail-ul era al unei prietene, nu stiu care este problema, de ce nu merge, nici al meu… iti multumesc inca o data! o zi frumoasa!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>