J’adore le Muguet

Nu uitati ca primavara nu e departe, chiar daca undeva inca ninge. Vreau sa v-o aduc mai aproape cu aceste gingase si parfumate lacramioare.

lacramioare pentru nunta

Credit foto: J.F. Floral Couture 

Imi plac tare mult aceste flori si de cate ori le vad imi imaginez o nunta, de fiecare data altfel.  :) Pe voi ce flori va fac sa visati? :)

Va doresc o saptamana frumoasa si vreau sa va mai intreb ceva: din cele 2 buchete de mai sus pe care l-ati alege pentru mireasa si pe care pentru domnisoara de onoare? Chiar sunt curioasa de raspunsuri. :)

Intre timp, daca v-am deschis apetitul pentru o nunta cu lacramioare va las cateva linkuri mai vechi… cu lacramioare. :) Asadar, avem cateva idei pentru decor, cateva picaturi de parfum intr-o cocarda de mire si aflam daca se potrivesc lacramioarele pentru o nunta de iunie. :-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. alina says:

    lacaramioarele se numara printre florile mele preferate! ambele se potrivesc pentru o mireasa, dar eu as opta ca al doilea buchet sa fie pentru o domnisoara de onoare, iar primul pentru o mireasa. da bine si invers, sunt sigura de asta!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>