Rochii de mireasa scurte… oarecum:) vintage

Am gasit in colectia de primavara a designerului britanic Tobi Hannah aceste rochii dragute inspirate din anii ’60.

Tobi Hannah: rochie de mireasa scurta
Tobi Hannah: rochie de mireasa scurta
Tobi Hannah: rochie de mireasa scurta
Tobi Hannah: rochie de mireasa scurta

Mie imi plac. Voua? ;)

Tobi Hannah: rochie de mireasa scurtaTobi Hannah: rochie de mireasa scurta
Dar de coafura, ce spuneti? Nu e faina? ;)

Credit foto: Tobi Hannah 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
5 Responses
 1. geta says:

  Nu cred ca romanii, mai exact romancele, sunt destul de deschise, in acest domeniu, la rochite mai scurte. Majoritatea le prefera tot pe cele lungi, care le fac sa se simta ca niste printese. Altfel, sunt superbe.

 2. Andrada says:

  Ba daa, coafura e super tare, am gasit si un salon in bucuresti care poate sa faca asa ceva. Dintre rochii preferata mea este clar prima. :)

 3. vero says:

  Andrada, si mie mi-a placut coafura. De fapt, datorita ei am ajuns sa gasesc si rochiile. :d

 4. vero says:

  Geta, eu de exemplu cunosc multe fete care-si doresc rochii scurte, dar rochia lunga de mireasa clar ca nu se va demoda niciodata. ;) Te mai astept pe-aici.;)h

 5. Andrada says:

  @geta – ai perfecta dreptate. Dar promovand schimbarea ea se poate si petrece, incet-incet, chiar daca doar nisat. Noutatea trebuie sa vina dintr-o directie si nu mereu vine din partea cumparatorului. E exact ca in piata muzicala (cred ca am dat exemplul asta de muulte ori, dar e cel mai bun care imi vine in minte). Romancele nu sunt asa deschise spre experimente, e adevarat, dar nici nu li se propune prea des asa ceva :).
  In alta ordine de idei – clar, rochia lunga de mireasa este clasica, clasicul nu are cum sa dispara. Si eu am avut tot o rochie lunga (fara legatura cu sentimentul de printesa, dar lunga :) ).

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>