Ce faci daca ploua la nunta?

Nunta cu ploaieFotografie de Cromatica 

Ce ploaie am mai prins ieri! Cum sunt cam impresionabila :d m-am gandit imediat la o nunta… pe ploaie, imaginandu-mi pentru o clipa stresul mirilor. Daca si pe voi va ingrijoreaza subiectul (vorbesc de cei care urmeaza sa se casatoreasca;), vreau sa va linistesc aratandu-va cateva imagini superbe cu miri care deja au trecut prin asta si care nu par deloc nefericiti. ;)

Nunta, ploaie si umbrele :)Fotografie de Marius Barbulescu 

Nunta, ploaie si umbrele :) Fotografie de MD Image

Nunta, ploaie si umbrele :)Fotografie de Maria Hedengren 

Nunta, ploaie si umbrele :) Fotografie de Cromatica 

Nunta, ploaie si umbrele :)Fotografie de Cosmin Macavei 

Nunta, ploaie si umbrele :)Fotografie de Cosmin Macavei 

Nunta, ploaie si umbrele :)Fotografie de Cosmin Macavei

Acesti miri nu s-au lasat intimidati de ploaie, iar fotografii de langa ei chiar s-au folosit de ea pentru a le darui cele mai frumoase amintiri de nunta. In final, va atentionez s-aveti grija cum va alegeti fotograful ca nu cumva sa-i fie frica de ploaie. ;) O zi frumoasa va doresc!

p.s. Era sa uit. :) Ce faci daca ploua la nunta? Iti iei umbrela. ;)

Nunta, ploaie si umbrele :)Fotografie de Rares Pulbere

Cine-si mai face griji de ploaia din ziua nuntii ?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
  1. Oana says:

    EU :) Ma gandesc cu groaza ca ar putea sa ploua in ziua nuntii, mai ales pentru ca am optat pentru cununia civila in aer liber…Dar sa luam partea pozitiva a problemei: se spune ca daca ploua in ziua nuntii, mirii vor avea belsug in casnicie :)

  2. vero says:

    Oana, eu nu sunt superstitioasa, dar cand intalnesc situatii mai delicate imi place sa ma incurajez si sa ma amuz… cum e si cazul cu belsugul in casnicie. Ti-o spui o data, de doua ori… incepi sa crezi in asta si chiar ti se intampla lucruri bune, caci eu doar in astea cred. :) Sa vedem deci intotdeauna partea plina a paharului! :) Tie iti doresc o nunta frumoasa si indiferent de vreme sa te bucuri de ea!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>