Cum sa faci economii la nunta #3: florile

Am gasit astazi pe net o nunta care m-a fascinat prin simplitate si frumusete. Mi-au placut in mod special florile.  De aceea, m-am gandit sa va sugerez sa le folositi la nunta pe cele de camp si de gradina. Chiar daca nu va simtiti in stare sa va ocupati personal de design, puteti angaja un florist doar pentru acest lucru, evitand procurarea de flori scumpe. In felul acesta veti economisi enorm si nu in detrimentul aspectului estetic. ;) Iata si o dovada. :)

flori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nuntaflori de camp pentru nunta
Cat de natural arata musetelul in buchete! :) Imi place!

Am ales doar imaginile cu flori ca sa va confirm cele spuse mai spus, dar pe voi va invit sa vedeti intreaga nunta, caci este deosebita. :)

V-ar placea sa va ocupati singurei de florile de la nunta.?

Credit foto: Lillian and Leonard

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
  1. MirellaC. says:

    Noi ne-am ocupat singurei de flori, iar buchetul eu l-am legat! a fost exact cum l-am vrut si nu a costat…decat materia prima! ;) a fost ceva nou in cercul nostru, dar a acordat o nota personala intregului eveniment! :)

  2. vero says:

    E fain ca totul a iesit cum v-ati dorit. :) Felicitari ca ati avut curajul sa va ocupati de flori! ;) Daca vrei, ne poti lasa un link sa vedem si noi buchetul. ;)

  3. MirellaC. says:

    de ce nu merge?? nu am noie sa incarc fotografii de pe facebook? vreoiam doar sa va arat buchetul, dear!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>