Bridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romantice

Bridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romanticeSet “Delicat Bride” compus din buchet de mireasa, cocarda pentru mire si flori pentru par.

Csilla Molnar Circiu de la Still for Style a creat o colectie uimitoare de accesorii, cu un usor aer vintage potrivite atat pentru mirese, cat si pentru domnisoarele de onoare. Florile sunt lucrate manual, petala cu petala, iar materia prima folosita este de calitate superioara. La comanda se pot realiza accesorii si in alte game cromatice, totul depinde doar de imaginatia voastra. :)
Bridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romanticeBridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romanticeBridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romanticeBridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romanticeBridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romanticeBridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romantice
accesorii pentru par, buchete de mireasa, brauri si brose, pahare imbracate in dantela, cercei, iar odata cu trecerea timpului lista se tot completeaza. Mi-au placut mult accesoriile multifunctionale;) ca acesta de exemplu:
Bridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romantice
El poate fi folosit atat ca guler, jabou, cat si ca mini-bolero legat oblic pentru a lasa liber un umar. Totul depinde doar de imaginatia celei care il va purta. Este confectionat din mai multe tipuri de tulle, macrame, panglica din saten de matase si perle crem.
Iata o alta frumusete care mi-a atras atentia:

Bridal Dream: accesorii handmade pentru mirese romanticeSe poate folosi atat ca brau cat si ca accesoriu pentru par. Interesant, nu?:)

Pentru intrebari si comenzi o puteti contacta pe Csilla la adresa de e-mail: office@stillforstyle.ro sau ii puteti face o vizita in  Oradea, mai ales daca sunteti din zona;),  anuntand-o dinainte la nr. de  telefon 0745.50.94.63. De asemenea, puteti cumpara aceste minunate accesorii si din magazinul online de pe Breslo, iar pentru noutati sau concursuri, accesati pagina StillForStyleAccessories de pe facebook.
Despre alte produse si servicii ale Still for Style din Oradea aflati aici si aici.

Ati alege pentru nunta un buchet din flori textile ca cele de mai sus? :)

Fotografii de Still for Style.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. alina says:

    imi plac mult de tot primele pahare!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>