Din seria “Scrisori de la cititori”: ultima zi de vara, prima zi de familie…

… sau sa nu uitam sa fim noi.

Buna, Veronica,

Acesta este primul email pe care il trimit de pe noua mea adresa de email, cu noul nume pe care il imparte acum cu mine cel mai minunat barbat din cati exista – sotul meu, Andrei.
Dupa o nunta ca un vis, la margine de padure, intr-unul din rasfiratele sate ale Branului, Simon, asteptam pozele de la fotografii nostri talentati Sergio si Silvia Malik. Intre timp, au sosit pozele facute in Bucuresti, la cununia civila de catre Filip. Locatia pentru poze nu a fost una speciala, nici macar nu am plecat din curtea Oficiului de Stare Civila, peste doua zile urma momentul pe care il asteptam de un an: cununia religioasa si petrecerea alaturi de oamenii dragi. Cred insa ca aceste poze ar putea sa inspire viitori miri, nu in gasirea unei locatii necunoscute sau in adoptarea unor poze indelung gandite pentru fotografii, ci in intampinarea acestei zile cu sufletul deschis, cu dragoste si naturalete. Noi ne traim iubirea in liniste, in doi, ca pe o comoara delicata pe care vrem sa o ferim de orice pericol. Sunt momente insa, cum este si acesta, pe care le impartasim cu bucurie. O Nunta Superba este un loc perfect pentru noi in aceasta privinta: natural, autentic, plin de emotie.

Cu drag,
Raluca

Din seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in BucurestiDin seria “Scrisori de la cititori”: Ultima zi de vara, prima zi de familie... cununia civila in Bucuresti
Draga Raluca, iti multumesc pentru vorbele frumoase si ma bucur ca ai impartit cu noi bucuria ta. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
3 Responses
 1. alina says:

  ce draguti sunt! imi place cum a scris Raluca ”noul nume pe care il imparte acum cu mine cel mai minunat barbat din cati exista – sotul meu, Andrei”. le doresc multa fericire si Casa de Piatra!

 2. Raluca says:

  Multumesc, Alina! O imbratisare prieteneasca si gandurile tale frumoase sa se intoarca la tine sub forma de iubire.

 3. alina says:

  Raluca,mii de multumiri! cum ai descris aici ”Noi ne traim iubirea in liniste, in doi, ca pe o comoara delicata pe care vrem sa o ferim de orice pericol.” ma ragasesc si eu cu iubitul meu. multa sanatate va doresc si sa aveti parte de copilasi frumosi, asa ca voi!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>