Cum sa faci economii la nunta #4: sezonul vara tarzie / toamna

Spicele de grau sau ale altor cereale locale pot lua locul florilor scumpe. Nu va imaginati cum? :) Am un exemplu. ;)
Spicele de grau sau ale altor cereale locale pot lua locul florilor scumpe. Spicele de grau sau ale altor cereale locale pot lua locul florilor scumpe. Spicele de grau sau ale altor cereale locale pot lua locul florilor scumpe. Spicele de grau sau ale altor cereale locale pot lua locul florilor scumpe.
Ce spuneti?

Credit foto: Brett Maxwell Photography via petal & forrest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
One Response
  1. alina says:

    mie imi plac!chiar am participat la o nunta in aer liber,anul trecut in sezonul de toamna si in locul aranjamentelor florale de pe mesele invitatilor erau amplasate si pe mese si pe masa de prezidiu floarea-soarelui si acele spice de grau aranjate foarte frumos ca sa dea bine in poze si sa impresioneze invitatii.drept marturii,au stat batoane de scortisoara,cu un spic de grau si o eticheta personalizata cu numele mirilor si un cuvant de multumire pentru invitati,care erau asezate pe mese si ne ”imbatau”cu mirosul lor parfumat!

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>