Cum sa faci economii la nunta #5: aranjamente de masa simple

Aranjamentele florale simple sunt de cele mai multe ori si ieftine. Cand spun ieftine ma refer la pretul mic, nu la lipsa de originaliate, sper ca ati inteles asta. :d Am si un exemplu pentru inspiratie. ;)
Aranjamentele florale simple Aranjamentele florale simple Aranjamentele florale simple
Ati observat probabil ca fiecare masa e diferita, dar toate la un loc spun aceeasi poveste. Atat de simplu si atat de frumos! Este adevarat ca nu oricine isi poate imagina ce se poate face din cateva manunchiuri de flori sau frunze din gradina si cateva vaze de prin casa ori imprumutate de la prieteni, dar cu ajutorul unui designer cu siguranta se poate obtine un decor unic. Important e sa gasim persoanele care, si cu un buget foarte mic, ne vor ajuta sa avem o nunta de vis. :) Concluzia: nu sacrificati frumusetea unei nunti din lipsa banilor! Haideti sa fim mai creativi, mai optimisti si mai indrazneti, mai ales atunci cand ne pregatim de nunta! :)

Voi ce solutii mai stiti pentru o nunta superba cu bani putini?

Credit foto: petal & forrest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>