O intrebare despre verighete

Nu stiu cum voi, dar eu ador simplitatea. O prefer in relatii, in lucruri, iar verighetele nu sunt o exceptie.

Verigheta clasica din aur alb sau platinaVerigheta clasica din aur alb sau platina

Da, sunt adepta ;) verighetelor simple.  Vad tot mai des o multime de modele care mai de care mai interesante si nu ma refer neaparat la cele handmade, cele de autor sau la cele cu un brand celebru in spate. Sunt multe verighete moderne, foarte atragatoare, fine, unele in serie mica sau chiar unicat, pe care le admir, da doar asa… in fotografii sau vitrine.

Verighete moderne1 /2 /3 /4 /5 /6 /7 /8 /9

Pe deget prefer un inel simplu, clasic si cat mai subtire. Jumatatea mea ma sustine. :)

Verigheta clasica din aur galbenVerigheta clasica din aur galben

Pe voi ce verighete va-ncanta? Asta voiam sa va-ntreb .:)

Credit foto: Magazinul de bijuterii La Rosa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2 Responses
  1. alina says:

    si eu le le prefer pe cele mai simple. de exemplu, nu mi-as alege verigheta cu pietre pe ea. imi doresc sa fie mai late, din aur galben si gravate cu numele nostru, data, luna si anul casatoriei. va fi o adevarata provocare pentru noi cand vom alege modelul verighetelor, pentru ca pana acum nu am vazut nimic deosebit care sa ne placa. cu exceptia verighetelor a unor prieteni. in schimb, mi-am gasit inelul de logodna intr-un numar al catalogului Ghidul Miresei si ramane sa ii arat modelul perechii mele ca sa mi-l achizitioneze. pentru mine, va ramane surpriza cererea in casatorie, ca inelul nu va mai fi o surpriza.

Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>