Verighete antistres

Ati auzit de ele? :) De inele antistres stiam, dar de verighete am auzit abia ieri, cand vecinii mei s-au laudat cu noua lor achizitie. Erau in extaz de alegerea pe care au facut-o. Ideea a fost a lui. :d Pentru cei care nu stiu: verighetele antistres au doua parti… mai exact, sunt facute din doua inele concentrice, unul cu sina, peste care se monteaza altul, de obicei cu pietre sau cu un ornament mai deosebit. Acesta din exterior se roteste. Asadar, daca sunteti mai nervosi din fire sau aveti de-a lungul zilei prea multe momente stresante, o asemenea verigheta pare a fi o solutie buna pentru calmare fara a atrage atentie. :) Am gasit 2 modele dragute.

Verighte MiracleVerighete Miracle

Verighte NykeVerighete Nyke

Sa stiti ca o verigheta antistres bine realizata nu va face nici cel mai mic zgomot in momentul in care se roteste. Asa ca, atunci cand le cumparati, tineti cont si de acest aspect. ;)

V-ar incanta o verigheta antistres?

Credit foto: La Rosa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>