Concurs aniversar O Nunta Superba 3 ani

Joi, pe 1 noiembrie, a fost ziua blogului.  O Nunta Superba a implinit 3 ani, asa ca v-am pregatit mai multe surprize. Prima din ele o dezvalui chiar acum. Va invit la un concurs. Am un cadou special pentru o viitoare mireasa si alte 10 premii pentru orice fata. ;)

Concurs aniversar O Nunta Superba 3 ani

Sa incepem cu primul. ;) Cred ca va mai amintiti de rochiile de mireasa pe care vi le-am aratat zilele trecute. Da, cele patru create de Ludmila Corlateanu. Pai, daca va maritati si va place una din ele o puteti lua cu o reducere de aproape 1.500 lei.

Rochie de mireasa Ludmila Corlateanu cu 50% REDUCERE

Deci, premiul cel mare este un voucher de 50% reducere la oricare din cele patru modele de mai sus, pretul lor fiind intre 2.760 si 3.220 lei. Castigatoarea va fi aleasa cu random.org, iar rochia acesteia va fi realizata dupa masurile ei individuale.

Despre Ludmila Corlateanu
Brandul “Ludmila Corlateanu: MADE FOR SUPERGIRLS” este creat cu si pentru superfete. Fiecare colectie este o poveste spusa prin intermediul rochiilor de zi, de cocktail si de seara. Vrem ca fiecare femeie sa imbratiseze femininitatea si delicatetea ei interioara, iar vesmintele ei sa fie o continuare a armoniei dintre interior si exterior.

Rochiile Ludmila Corlateanu vor putea fi cumparate in curand online pe www.made-for-supergils.com si va invit cu aceasta ocazie sa va abonati la newsletter pentru a nu omite deschiderea.;

Deoarece inteleg ca poate multe v-ati luat deja rochia de mireasa sau poate chiar ati purtat-o;), m-am gandit sa va mai ofer cateva cadouri. :)

10 seturi cu produse cosmetice Flormar

Este vorba de 10 seturi cu produse cosmetice Flormar. Fiecare set va contine:

– 1 gloss Longwearing (diferite nuante)
– 1 mascara Pretty (3 de volum, 4 carbon black, 3 curbare)
– 1 oja Graffiti (diferite nuante)
– 1 fond de ten compact Two Way Foundation
– 1 portfard

Castigatoarele acestor premii vor fi alese cu random.org. Ce spuneti? Va tenteaza? :) Eu zic c-ar trebui.:)

Despre Flormar
Parte a grupului Yves Rocher Franta, brandul de cosmetice profesionale Flormar e prezent in peste 80 de tari si 6 continente. Flormar nu testeaza pe animale si prezinta certificarile de calitate ISO 9001:2008 care asigura un produs de calitate si grija fata de sanatatea pielii Dvs.

Mai multe informatii despre produse gasiti pe pagina Flormar de pe facebook.

Ce trebuie sa faceti
Pentru participare trebuie sa fiti fanii paginilor de facebook ai celor trei parteneri de concurs.;) Adasar, trebuie sa dati:

1. LIKE paginii Flormar Cosmetics Romania
2. LIKE paginii Ludmila Corlateanu
3. LIKE paginii ONuntaSuperba.ro – blog de inspiratie pentru mirese

apoi,

4. Lasati un comentariu mai jos. Aici am mai multe detalii:

4.1.
Daca ati trecut de primii 3 pasi de mai sus lasati in comentariu numele cu care ati dati like.

4.2. Daca va doriti si rochia de mireasa, va rog sa specificati in comentariu care din cele patru modele de mai sus va intereseaza.

Dar vreti sa aveti o sansa in plus pentru a castiga seturile cosmetice sau voucherul pentru rochia de mireasa trebuie sa recomandati acest concurs pe facebook si altora. Cum puteti face asta:
4a. Pentru rochie: distribuiti pe peretele vostru de profil link-ul cu acest concurs.
4b. Pentru cosmetice: distribuiti pe peretele vostru de profil fotografia din folderul Concurs Aniversar O Nunta Superba 3 ani pe care o gasiti aici.

Astfel, fel veti fi incluse in listele de extragere de 2 ori. In acest caz lasati in comentariul de mai jos si link-ul pe care l-ati distribuit pe perete. (adresa link-ului o gasiti apasand pe ora distribuirii). Deci,

1 + 2 + 3 + 4.1. = 1 inscriere in lista pentru seturile cosmetice
1 + 2 + 3 + 4.1. + 4 .2. = 1 inscriere in lista pentru voucherul de reducere
1 + 2 + 3 + 4.1. + 4.2. + 4a = 2 inscrieri in lista pentru voucherul de reducere
1 + 2 + 3 + 4.1. + 4b = 2 inscrieri in lista pentru seturile cosmetice


Concursul se desfasoara in perioada 5 noiembrie-5decembrie
Rezultatele concursului vor fi publicate pe blog pe 7 decembrie 2012. Pentru a li se expedia premiile, castigatorii trebuie sa trimita prin email datele complete (nume, prenume, adresa si numarul de telefon) pana pe 10 decembrie, altfel voi alege pe altcineva.

Sper c-am explicat bine :d si, chiar daca am scris cam mult, nu v-am descurajat sa participati, mai ales ca trebuie sa indepliniti doar patru conditii. ;) Iar ca tentaia sa fie si mai mare, voi oferi si cateva premii surpriza, pe care vi le voi dezvalui la sfarsit. ;)

Succes! Dam startul la concurs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>