Efecte speciale pentru nunta: fumul

dansul mirilor cu efecte speciale / fotogrfai nunta Bucuresti: Cromatica PhotographyCredit foto: Cromatica Photography

Intotdeauna am fost fascinata de mirii care danseaza prin fum. Atat in realitate, cat si in fotografii sau video, efectul fumului creeaza o atmosfera speciala, aproape magica.

 fum / dansul mirilor / fotograf nunta Ciprian DumitrescuCredit foto: Ciprian Dumitrescu Photography

fum / dansul mirilor / fotografi nunta Ioana si Roxana MargineanuCredit foto: Margineanu Photography

fum / dansul mirilor / fotografi nunta Adina si Dragos DumitrescuCredit foto: DumitrecuPhoto.ro

Sa va spun sincer ca nu mi-am pus niciodata intebarea cum apare acel fum pana de curand cand am primit o sarcina serioasa din partea unei prietene foarte bune. Ea isi doreste foarte mult sa danseze prin fum, dar are o retinere. De vreo 5 ani a aflat ca are astm. Nu stiu daca l-a avut dintotdeauna, dar abia acum cativa ani i-a pus cineva clar diagnosticul. Nu o sa intru acum in detalii sa va explic ce inseamna aceasta boala, cert este ca ei nu-i prieste sub nici o forma fumul, indiferent de natura acestuia. Insa visul primului dans prin nori grei ;) nu o lasa in pace si m-a rugat sa aflu totusi ce este acel fum. Iata ce-am aflat.

masina fumMasina de fum greu cu gheata carbonica si apa

Exista masini speciale care genereaza acest fum. Acestea se impart in doua categorii. Unele folosesc doar gheata carbonica (gheata uscata) si apa incalzita, iar celelelalte mai utilizeaza si un lichid de fum, de regula un glycol mai special. Fumul pe baza de gheata carbonica nu se ridica de la sol, pe cand celalalt atunci cand se incalzeste se ridica, iar cel mai grav e ca acesta are un miros specific si in incaperi cu o ventilatie mai slaba, poate fi destul de deranjant. Dar celalalt nu pare sa aiba vreo contraindicatie pentru prietena mea, asa ca i-am dat vestea buna ca-si va putea implini visul dansand intr-o patura de fum.

Aceste informatii le-am gasit pe site-ul dioxid.ro – firma ce comercializeaza gheata carbonica. Acolo am aflat ca aceasta se foloseste la nunta nu doar pe ringul de dans, dar despre asta va povestesc alta data. ;) Apropo, daca sunteti in cautarea unui furnizor serios de fum pentru nunta, contactati-i, caci se pare ca au experienta in acest domeniu.

Abia astept sa o vad pe prietena mea invaluita in dragoste si fum, dansand asa cum a visat dntotdeauna.

dansul mirilor prin fum / fotografi nunta din Oradea: Still For StyleCredit foto: Still for Style

Voi ati inclus fumul pe lista efectelor speciale de la nunta? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>