Rochii de mireasa Ludmila Corlateanu. Romantice si diafane

As putea spune chiar MADE FOR SUPERBRIDES.;)

Sunt tare bucuroasa sa va prezint in premiera ;) o mini-colectie pentru mirese semnata de Ludmila Corlateanu. Mi-au placut atat de mult rochiile, incat incerc sa vi le arat din toate partile. :)
Rochii de mireasa Ludmila Corlateanu. Rochii de mireasa Ludmila Corlateanu. Rochii de mireasa Ludmila Corlateanu. Rochii de mireasa Ludmila Corlateanu.
Ce faine sunt volanele taiate in forma de petale care adauga o textura usoara si delicata detaliilor fiecarei rochii. Deja v-ati indragostit de ele? :)

Rochiile se vor putea cumpara in curand online de pe www.made-for-supergils.com (si va invit cu aceasta ocazie sa va abonati la newsletter pentru a nu omite deschiderea;) sau de la studioul de creatie Ludmila Corlateanu din str. Vulturilor 31 (cu o programare in prealabil la tel. 0735 082 663 / Cristina ori cu un email trimis la ludmila.corlateanu@gmail.com). Rochiile de mireasa vor fi realizate la comanda pe masurile clientei.

V-am dat o veste buna, nu? Pai daca e ziua blogului. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>