5 fotografi profesionisti de nunta si 6 premii!

Urmaresc evolutia fotografiei de nunta in Romania si pot afirma cu incredere ca avem fotografi foarte buni. Sunt talentati, stapanesc bine echipamentul si au un deosebit simt estetic. Ati putea spune ca e o afirmatie subiectiva si nu voi nega, insa atunci cand recunoasterea vine de la asociatii internationale de profil, aceasta nu poate fi contestata. Uneori doar apartenenta la o asemenea comunitate profesionala reprezinta o garantie a calitatii, iar un premiu obtinut la concursuri de specialitate internationale e o recomandare in plus si o dovada ca va puteti baza pe acesti fotografi atunci cand veti colabora. Poate candva vom povesti mai mult despre asta, dar acum…

Imi face deosebita placere sa va anunt ca avem 5 fotografi premiati la ultima competitie Fearless Photographers. 5 fotografi si 6 premii!!! Minunat! Nu e o stire fierbinte, caci are aproape o luna.  Am pastrat-o special pentru mai tarziu. ;)

Mai jos veti vedea cele sase fotografii extraordinare. Am ales sa public si impresiile unora dintre fotografi. Mi-a placut ce-au spus si m-am gandit ca cei care n-au apasat pe linkul de mai sus vor afla ce e Fearless Photographers. :d

© Eugen Calota (www.eugen-calota.ro)
eugen-calota-fotograf-profesionist-premiat-o-nunta-superba-premiu-fearless-photography

Sunt onorat sa va anunt ca una dintre fotografiile mele a fost premiata de Fearless Photographers.
E emotionant sa fii printre cei mai buni fotografi din lume, intr-o competitie care a premiat cele mai bune fotografii dintre cele 12 000 participante.
Fearless Photographers este una dintre cele mai respectate comunitati ale fotografilor de nunta, o comunitate care exceleaza in redefinirea fotografiei de nunta, iar astazi am aflat ca premiul castigat imi da statusul de “recommended photographer”.
Thank you, Fearless!
Eugen Calota

© Irina Groza / Cromatica Photography (www.cromatica.ro)
irina-groza-fotograf-profesionist-premiat-o-nunta-superba-premiu-fearless-photography

© Irina Groza / Cromatica Photography (www.cromatica.ro)
irinagroza-fotograf-profesionist-premiat-o-nunta-superba-premiu-fearless-photography

© Robert Trica / Cromatica Photography (www.cromatica.ro)
robert-tricia-fotograf-profesionist-premiat-o-nunta-superba-premiu-fearless-photography

3 premii Fearless pentru Cromatica la inceput de 2013! Un concurs international dintre cele mai prestigioase, in care fotografii romani devin tot mai cunoscuti. Poate, la fel ca in cinematografie, s-a spart gheata si lucrurile bune incep sa curga. Desi se intampla des ca recunoasterea sa vina intai din afara si abia apoi din Romania, trebuie sa constatam cu bucurie ca multi dintre noi am invatat nu numai sa muncim cum trebuie, ci si sa apreciem si sa sustinem eforturile altora. Munca noastra nu ar fi fost nimic fara valul de optimism si de energie pe care niste oameni l-au creat cu generozitate in jurul nostru. Noi insine urmarim cu interes si incurajam orice idee buna, orice proiect curajos, orice incercare de a face lucrurile sa mearga mai bine. Cu aceasta can-do attitude incepem anul si speram sa fim molipsitori ;)
Un an bun tuturor!

Irina Groza & Robet Trica

© Marius Barbulescu (www.mariusbarbulescu.ro)
marius-barbulescufotograf-profesionist-premiat-o-nunta-superba-premiu-fearless-photography

© Petrica Tanase / FixFoto (www.fixfoto.ro)
petriciatanase-fotograf-profesionist-premiat-o-nunta-superba-premiu-fearless-photography

Irina, Robert, Eugen, Marius, Petrica, va felicit din suflet pentru aceste premii si ma bucur impreuna cu voi. Abia le astept pe urmatoarele. ;) Mult succes in continuare!

Vreau sa va rog pe voi, cei care cititi aceste randuri, sa le aratam acestor oameni deosebiti ca le apreciem munca, multumindu-le printr-un simplu like la paginile Cromatica Photography, Eugen Calota Photography, Marius Barbulescu Photography si Fixfoto de pe facebook. Ce spuneti? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>