Cel mai mare targ de nunti din Romania

comunicat 

Viitorii miri ar trebui sa isi treaca in agenda pentru 2013 si cel mai mare targ de nunti organizat in Romania – Targul Ghidul Miresei, care se va desfasura intre 22 si 24 februarie la Romexpo, in Cupola Romexpo.

Dupa succesul inregistrat la ultima editie de iarna, organizata in premiera in Cupola Romexpo, o editie record in istoria targurilor de nunti organizate in Romania, organizatorii au pregatit multe surprize, tombole, premii speciale, activitati conexe, concerte sustinute de CRBL, Gagoo Media sau Wilmark si multe altele. Toate acestea pe o suprafata de desfasurare de aproximativ 10.000 mp.

Peste 300 de expozanti, mii de modele de rochi de mireasa, toate tipurile de oferte de costume de mire, de la cel clasic pana la cel modern sau ‘made to measure’, zeci de mii de modele de inele, sute de modele de decoruri de nunta si tot ce ai nevoie, in ultimele tendinte, pentru o nunta perfecta, te asteapta la cel mai mare targ de nunti organizat in Romania.

Te asteptam cu drag la cea de-a VIII-a editie a Targului Ghidul Miresei – cel mai mare targ de nunţi organizat in 2013!

Locatie: Romexpo, Pavilionul A – Cupola Romexpo
Data: 22- 24 februarie 2013
Detalii: www.TargulGhidulMiresei.ro
Program vizitatori:
Vineri – 12.00 – 20.00
Sambata – 10.00 – 20.00
Duminica – 10.00 – 18.00
Bilete : www.ghidulmiresei.ro/Romexpo_februarie_2013/bilete.php

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>