Iasomie pentru nunta si nu doar

E o zi atat de frumoasa azi! Soarele m-a binedispus si mi-a dat ideea ;) de a va arata ceva special, care sa fie placut nu doar ochiului, ci si nasului :). Mi-am dorit ceva parfumat si am ales aceste detalii cu stephanotis, cum e altfel denumita iasomia de Madagascar.

 inspiratie pentru nunta cu iasomie de madagscar / stephanotis

Credite foto: buchet de mireasa cu stephanotis / tort de nunta decorat cu iasomie 
/ cocarde (1,2,3,4

Poate ca e lipsit de imaginatie, dar vad perfect o nunta mica, undeva afara, pe timp insorit de vara, cu tortul, buchetul si (ultima) cocoarda de mai sus, la care as adauga pe fiecare masa cate un ghiveci (mare) cu stephanotis (ca aici, dar fara orhidee:d)… totul simplu, fara extravagante, multi priteni care rad si se simt bine… va las sa visati mai departe, dar nu uitati sa va imaginati si mireasma. ;)

Iasomia m-a cucerit de multa vreme, de aceea poate sunt dependenta de produsele Reverto cu acest suav parfum. Pur si simplu le ador! Probabil ca a venit timpul sa-mi iau si o iasomie in ghiveci… si totul a pornit de la o dimineata insorita. :)

Pe voi cum va influenteaza soarele ?:)

p.s. Mi-am comandat 3 ghivece cu stephanotis! Ce sa fac? Sunt avida de… inspiratie.:d

O zi placuta in continuare! Va imbratisez cu drag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>