Nunta cu ceasuri

Vechi sau noi, ceasurile se pot integra usor in conceptul unei nunti, fie ca vom dezvolta o intreaga poveste in jurul lor sau le vom folosi doar ca elemente auxiliare. Am ales cateva exemple pentru inspiratie.

Putin decor

Nunti tematice - decor cu ceasuri / idei pentru o nunta superbaCredite foto: coloana I (1/2/3), coloana II (1/2), coloana III (1/2/3/4/5/6)

Buchet si cocarda

Nunti tematice - buchet si cocarda decorate cu... ceasuri / idei pentru o nunta superbaCredite foto: 1/2/3/4

Cateva idei pentru fotografii

Nunti tematice - fotografii de nunta si logodna... cu ceasuri / idei pentru o nunta superbaCredite foto: 1/2/3

Pentru colectionarii de ceasuri nunta poate fi un prilej de a le expune si, invers, o nunta cu ceasuri poate fi un impuls pentru dezvoltarea unui nou hobby. ;) Eu as fi ales ceasurile ca elemente din nunta mea doar daca le-as fi utilizat ulterior in decorul casei, adunandu-le cu placere cu mult timp inainte de prin targuri, de la prieteni sau de la IKEA.:)

 Nunti tematice - decor cu ceasuri IKEA/ idei pentru o nunta superbaCesuri Ikea

Daca e sa vorbim despre nunti tematice folosind ca accesorii ceasurile, va veti aminti probabil cele mai multe exemple cu decorul inspirat din povestea “Alice in tara minunilor”. Dar de ce sa ne limitam la aceasta? Ar fi frumos ca fiecare sa avem povestea noastra de nunta, nu? Trebuie doar sa stam putin si sa visam… Sa incep eu. ;) Prima chestie care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la o nunta cu ceasuri se roteste in jurul… dragostei. Casatoria este de fapt o declaratie de dragoste, un semn ca ti-ai gasit perechea si ca a venit TIMPUL sa fii fericit/a pentru tot restul vietii. Da, cred ca acesta ar fi un motto bun pentru nunta si deja ma inspira. :) Incep sa vad detalii care ma duc cu gandul la un anumit stil al nuntii… mi-ar placea ceva pop art cu multa culoare…

Voi ce fantezii cu ceasuri la nunta aveti? :)

Va doresc o saptamana frumoasa indiferent ca va bucurati de vacanta sau va chinuiti :d la serviciu. ;) Va pup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>