O intrebare despre inelul de logodna

Am gasit aceste inele in vitrina virtuala a magazinului de bijuterii La Rosa, unde am remarcat si cateva verighete dragute.

Inele de logodna ci pietre pretioase / semipretioase si diamante

Mi-au placut si le-am recomandat unui amic in cautare, cunoscandu-i bine prietena. Mi-a spus ca acestea nu sunt inele de logodna si ca el cauta unul cu o singura piatra “alba”, cu un diamant mai exact, la fel cum sunt toate din aceasta categorie. L-am contrazis, iar impreuna cu alte cateva prietene am reusit sa-i schimbam putin viziunea. In acest moment, unul dintre modelele de mai sus a castigat ‘competitia’ si ocupa prima pozitie pe lista de optiuni pentru inelul de logodna ;)

Si-acum vreau sa va intreb: voi cum va imaginati un inel de logodna? Exista un standard dupa care va orientati: culoarea pietrei, tipul acesteia, numarul lor, altceva? Sa facem un mic sondaj .;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>