Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superba

Sunt incantata sa va arat o nunta haioasa si absolut delicioasa din toate punctele de vedere. Le multumesc fotografilor de a Be Light Photography pentru minunatele emotii din imagini pe care care vreau vi le impartasesc si voua. Dar mai intai o mica intoducere. ;)

“Ne place tare mult sa calatorim, sa cunoastem si sa descoperim alti oameni, culturi, bucatarii, locuri noi. Este o tematica apropiata sufletului nostru si avem multe amintiri impreuna legate de vacantele noastre. Totodata, am considerat ca si casnicia, la randul ei, este o calatorie prin viata si ne-am dorit ca nunta sa sugereze initieriea in calatoria in doi de-a lungul vietii…”
Mirii

Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superba Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superba Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superba Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superba Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superba Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superba Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superbaMoni si Dragos: doi calatori si o nunta superba Moni si Dragos: doi calatori si o nunta superba
Mi-a placut atmosfera. :) Mai multe fotografii de la aceasta nunta superba gasiti evident pe be-light.ro. Unde altundeva? :)

Ce spuneti? Aveti mai multa inspiratie acum? :)

Credit foto: Be Light Photography

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lasa un comentariu

XHTML: Puteti utiliza si urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>