Numele meu este Veronica. O Nunta Superba este copilasul meu:d. Aici adun tot ce-i mai interesant in domeniul nuntilor, din punctul meu de vedere, bineinteles :). Este blogul pe care vreau sa-l transform intr-un loc placut si util pentru viitorii miri ce sunt in cautare de inspiratie pentru nunta. Am tot amanat momentul de a umple aceasta pagina in speranta ca intr-o zi voi avea suficient timp sa scriu mai multe despre ce inseamna www.onuntasuperba.ro, dar din pacate tot nu reusesc. :(

Daca sunteti prima oara aici si nu prea aveti rabdare sa rasfoiti filele acestui blog va rog frumos ca inainte de a-mi trimite vreun mail sa cititi cu atentie cele de mai jos:

1. Eu nu fac si nu vand produsele aratate pe site. Daca v-a placut ceva, vreti sa cumparati, sa intrebati ceva despre un produs vazut aici, va rog frumos sa urmati linkurile din cadrul articolului unde ati gasit ce va intereseaza.

2. O Nunta Superba este un proiect independent. Nu are in spate niciun distribuitor, producator sau furnizor din domeniul nuntilor.

Astea fiind spuse, astept cu mare drag mesajele sau comentariile voastre cu sugestii, critici sau laude :d.

marius-barbulescu-photographyCredit foto: Marius Barbulescu Photography


Sa aveti O Nunta Superba! ;)

Va pup!♥♥♥